Life coach blog

Jót jobbá

Coaching csomagok

2019. május 16. - .BFG.

Az alábbi Coaching megoldásokkal segítelek

 

Ha szeretnél új perspektívából tekinteni az életedre és készen állsz a fejlődésre és elérni a céljaidat, a coaching a segítségedre lesz.

Mivel mindannyian mások vagyunk, ezért a megoldásoknak is személyreszabottnak kell lenniük. Ehhez igazodnak csomagjaim. A legtöbb új ügyféllel 6 alkalmas coachingra szerződünk, de lehet, hogy úgy érzed, neked másra van szükséged.

 

6 alkalmas coaching

Olyanok számára, akik átfogó megoldást keresnek, és valós elmozdulást szeretnének az életükben. Egy ingyenes, kb. 60 perces találkozóval indítunk, melyet 5 további követ. Időtartama általában 3 hónap.

A 6 alkalmas coaching díja 50.000 Ft, mely alkalmanként fizetendő (10.000 Ft/alkalom, az első ülés ingyenes).

“Gyorssegély”

Egy alkalmas, kb. 90 perces találkozó, ami maximálisan az egyedi igényekhez igazodik. Igénybe veheted egy konkrét téma rövid átbeszéléséhez, egy elakadás megoldásához vagy akár egy nehéz döntés előtt állva.

A gyorssegély coaching díja 12.000 Ft.

Intenzív támasz

Egy 3 órás beszélgetés, melyet két hét múlva egy újabb 60 perces találkozó követ, ahol megnézzük, mi történt. Bár itt is egy konkrétumra koncentrálünk, mivel azonban több időnk van, mint a gyorssegély alkalmával, így nem pusztán beszélgetünk, hanem tesztekkel, vizualizációval és egyéb konkrét eszközzel segítelek. 

Az intenzív támasz coaching díja 28.000 Ft.

 

Természetesen van lehetőséged csomag választás nélkül is érkezni coaching alkalmakra. A coaching díja alkalmanként: 10.000 Ft.

Fontos: párhuzamosan 5 ügyfelet vállalok, így előfordulhat, hogy az első alkalomra csak 2-3 hét múlva kerül sor. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megfelelő időpontot a találkozónkra.

 

jotjobba-jelentkezes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://jotjobba.blog.hu/api/trackback/id/tr8814830104
süti beállítások módosítása